Opinie

Zapraszam do zapoznania się z opiniami na temat mojej pracy i ocenami klientów.

 

Najbardziej aktualne opinie znajdą Państwo moim profilu Google Firma pod tym linkiem. Jest to moim zdaniem najbardziej obiektywna forma pozyskiwania opinii.

 

Poniżej natomiast starsze opinie pozostawione przez moich klientów. Jeśli chcesz napisać swoją to skorzystaj proszę z formularza pozostawione na samym dole strony.

Dodano: 12 wrz. 2021

Jacek Marczuk

Wcześniej mieliśmy kontakt z innym doradcą kredytowy ze Szczecina, ale nie byliśmy zadowoleni. Współpraca z p. Wojciechem zdecydowanie na najwyższym poziomie. Bez problemu dostaliśmy kredyt hipoteczny na mieszkanie w Szczecinie. Polecamy i dziękujemy. […]

Dodano: 15 listopad 2020

Małgorzata Janerka

Z Panem Wojciechem współpracowaliśmy już kilka razy przy pozyskiwaniu środków na zakup różnych nieruchomości – pełen profesjonalizm, zaangażowanie, siła spokoju i kultura osobista, a do tego ogromna sympatia:) Polecam!

Dodano: 24 sierpień 2020

Łukasz

Z doradcy finansowego i kredytowego Wojciech Droździela ze Szczecina korzystaliśmy już dwukrotnie przy uzyskiwaniu kredytu hipotecznego. Byliśmy Bardzo zadowoleni i serdecznie polecamy!

Dodano: 05 październik 2019

Grzesiek

Dziękuję za pomoc w uzyskaniu kredytu gotówkowego. Mam nadzieję że w przyszłości zgłoszę się po coś większego 🙂 Pozdrawiam. Grzegorz

Dodano: 09 grudzień 2016

Michalina

Dziękuję za zaangażowanie i pomoc w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Polecam również.

Dodano: 24 listopad 2016

Radosław W.

Uzyskaliśmy pomoc w znalezieniu kredytu hipotecznego na zakup mieszkania w Szczecinie. Dziękujemy. Polecamy. Profesjonalna i miła obsługa!

Dodano: 13 listopad 2016

Mateusz i Justyna

Kredyt hipoteczny na zakup mieszkania zorganizowany sprawnie i bezproblemowo. Przychylamy się do pozytywnych opinii i w przyszłości jeśli będzie potrzebowali doradztwa to na pewno się zgłosimy. Pozdrawiamy – Mateusz i Justyna J.

Dodano: 22 wrz. 2016

Justyna Terakowska

Przychylam się do pochlebnych opinii:) Uzyskałam pomoc w znalezieniu kredytu konsolidacyjnego.

Dodano: 18 wrz. 2016

Marzena

Z przyjemnością wystawiam pozytywną opinię panu Wojciechowi. Sprawnie pomógł nam załatwić kredyt na zakup mieszkania, pomógł w formalnościach i w zasadzie wszystkim się zajął. Mieliśmy już kontakt z innymi doradcami kredytowymi, tu zdecydowanie […]

Dodano: 26 lipiec 2016

Wojtek i Ewelina

Polecamy. Uzyskaliśmy pomoc w kredycie hipotecznym z dopłatami MDM na zakup mieszkania.

Dodano: 07 czerwiec 2016

Robert

Rozpoczęliśmy od kredytu mieszkaniowego Rodzina na swoim, później uzyskaliśmy pomoc w kredycie konsolidacyjnym i przy wyborze ubezpieczenia na życie. Na razie wystarczy, ale w przyszłości w razie potrzeby wiemy gdzie się zgłosić. Polecamy:)

Dodano: 03 czerwiec 2016

Marcin Łukaszewicz

Spotkaliśmy się w Szczecinie w sprawie kredytu hipotecznego. Z powodzeniem udało nam się uzyskać tani kredyt. Dziękuję

Dodano: 01 czerwiec 2016

Adam

Pełen profesjonalizm, kredyt mieszkaniowy z MDM uzyskany na świetnych warunkach, sprawnie i szybko, zdecydowanie polecam!

Dodano: 24 Maj 2016

Andrzej M.

Profesjonalna pomoc w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Mieliśmy do czynienia z różnymi doradcami, tutaj było najbardziej kompetentnie. Polecamy.

Dodano: 23 Maj 2016

Radek

Korzystałem z pomocy i zaciągałem kredyt hipoteczny na budowę domu w Gryfinie. Skutecznie i fachowo, polecam

Dodano: 11 Maj 2016

Kamil

Kontakt do p. Wojciecha otrzymaliśmy od znajomego, uzyskałem pomoc w kredycie na budowę domu. Również polecam i będę polecać.

Dodano: 10 Maj 2016

Mariusz S.

Z doradztwa p. Wojtka korzystałem dwa razy. Za pierwszym razem był to kredyt hipoteczny na zakup mieszkania, a za drugim kredyt konsolidacyjny. W jednym i drugim przypadku z pełnym sukcesem:)

Dodano: 10 Maj 2016

Paweł

Na początku 2015 uzyskałem kredyt w programie Mieszkanie dla Młodych. Dziękuję, z przyjemnością polecam.

Dodano: 26 kwiecień 2016

Małgorzata i Łukasz

Kredyt hipoteczny załatwialiśmy z p. Wojtkiem 2 lata temu. Również polecamy.

Dodano: 01 marzec 2016

Joanna Z.

Polecam:) Bezproblemowo dostałam kredyt i nie musiałam latać po bankach.

Dodano: 25 lt. 2016

Marcin i Magda S.

U pana Wojtka staraliśmy się o kredyt z dopłatami Rodzina na swoim. Wszystko ok. Polecamy

Dodano: 25 lt. 2016

Monika M.

Z powodzeniem udało się nam uzyskać kredyt na budowę domu. A sprawa nie należała do łatwych. Dziękuję

Dodano: 24 lt. 2016

Piotr

Pana Wojtka polecił mi znajomy. Bardzo fachowa i sprawna pomoc. Z kredytem nie było problemu a warunki miałem lepsze niż w swoim banku

Dodano: 24 lt. 2016

Bartosz

Polecam p. Wojciecha. Również pomógł nam z kredytem na mieszkanie.

Dodano: 23 lt. 2016

Łukasz i Magda

Pan Wojciech okazał się bardzo pomocny. Kilka lat temu pomógł nam z kredytem na zakup mieszkania. Wszystko poszło łatwo i sprawnie. Szczerze polecamy!

Dodaj opinię





Kredyty Hipoteczne
  • Mieszkaniowe
  • Na dowolny cel
  • Konsolidacyjne
  • Firmowe
Kredyty gotówkowe
  • Na dowolny cel
  • Konsolidacyjne
  • Szybka decyzja
  • Na realizację marzeń
Kredyty firmowe
  • Inwestycyjne
  • Obrotowe
  • Ze wsparciem z Unii
  • Leasing, factoring
Ubezpieczenia
  • Na wypadek śmierci
  • Od wypadków
  • Rodzinne
  • Z funduszem