Opinie

Zapraszam do zapoznania się z opiniami na temat mojej pracy i ocenami klientów.

Pod tym linkiem mogą Państwo natomiast przeczytać opinie wystawione na wizytówce mojej firmy w Google.

Dodano: 09 Gru 2016

Michalina

Dziękuję za zaangażowanie i pomoc w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Polecam również.

Dodano: 24 Lis 2016

Radosław W.

Uzyskaliśmy pomoc w znalezieniu kredytu hipotecznego na zakup mieszkania w Szczecinie. Dziękujemy. Polecamy. Profesjonalna i miła obsługa!

Dodano: 13 Lis 2016

Mateusz i Justyna

Kredyt hipoteczny na zakup mieszkania zorganizowany sprawnie i bezproblemowo. Przychylamy się do pozytywnych opinii i w przyszłości jeśli będzie potrzebowali doradztwa to na pewno się zgłosimy. Pozdrawiamy – Mateusz i Justyna J.

Dodano: 22 Wrz 2016

Justyna Terakowska

Przychylam się do pochlebnych opinii:) Uzyskałam pomoc w znalezieniu kredytu konsolidacyjnego.

Dodano: 18 Wrz 2016

Marzena

Z przyjemnością wystawiam pozytywną opinię panu Wojciechowi. Sprawnie pomógł nam załatwić kredyt na zakup mieszkania, pomógł w formalnościach i w zasadzie wszystkim się zajął. Mieliśmy już kontakt z innymi doradcami kredytowymi, tu zdecydowanie […]

Dodano: 26 Lip 2016

Wojtek i Ewelina

Polecamy. Uzyskaliśmy pomoc w kredycie hipotecznym z dopłatami MDM na zakup mieszkania.

Dodano: 07 Cze 2016

Robert

Rozpoczęliśmy od kredytu mieszkaniowego Rodzina na swoim, później uzyskaliśmy pomoc w kredycie konsolidacyjnym i przy wyborze ubezpieczenia na życie. Na razie wystarczy, ale w przyszłości w razie potrzeby wiemy gdzie się zgłosić. Polecamy:)

Dodano: 03 Cze 2016

Marcin Łukaszewicz

Spotkaliśmy się w Szczecinie w sprawie kredytu hipotecznego. Z powodzeniem udało nam się uzyskać tani kredyt. Dziękuję

Dodano: 01 Cze 2016

Adam

Pełen profesjonalizm, kredyt mieszkaniowy z MDM uzyskany na świetnych warunkach, sprawnie i szybko, zdecydowanie polecam!

Dodano: 24 maja 2016

Andrzej M.

Profesjonalna pomoc w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Mieliśmy do czynienia z różnymi doradcami, tutaj było najbardziej kompetentnie. Polecamy.

Dodano: 23 maja 2016

Radek

Korzystałem z pomocy i zaciągałem kredyt hipoteczny na budowę domu w Gryfinie. Skutecznie i fachowo, polecam

Dodano: 11 maja 2016

Kamil

Kontakt do p. Wojciecha otrzymaliśmy od znajomego, uzyskałem pomoc w kredycie na budowę domu. Również polecam i będę polecać.

Dodano: 10 maja 2016

Mariusz S.

Z doradztwa p. Wojtka korzystałem dwa razy. Za pierwszym razem był to kredyt hipoteczny na zakup mieszkania, a za drugim kredyt konsolidacyjny. W jednym i drugim przypadku z pełnym sukcesem:)

Dodano: 10 maja 2016

Paweł

Na początku 2015 uzyskałem kredyt w programie Mieszkanie dla Młodych. Dziękuję, z przyjemnością polecam.

Dodano: 26 Kwi 2016

Małgorzata i Łukasz

Kredyt hipoteczny załatwialiśmy z p. Wojtkiem 2 lata temu. Również polecamy.

Dodano: 01 Mar 2016

Joanna Z.

Polecam:) Bezproblemowo dostałam kredyt i nie musiałam latać po bankach.

Dodano: 25 Lut 2016

Marcin i Magda S.

U pana Wojtka staraliśmy się o kredyt z dopłatami Rodzina na swoim. Wszystko ok. Polecamy

Dodano: 25 Lut 2016

Monika M.

Z powodzeniem udało się nam uzyskać kredyt na budowę domu. A sprawa nie należała do łatwych. Dziękuję

Dodano: 24 Lut 2016

Piotr

Pana Wojtka polecił mi znajomy. Bardzo fachowa i sprawna pomoc. Z kredytem nie było problemu a warunki miałem lepsze niż w swoim banku

Dodano: 24 Lut 2016

Bartosz

Polecam p. Wojciecha. Również pomógł nam z kredytem na mieszkanie.

Dodano: 23 Lut 2016

Łukasz i Magda

Pan Wojciech okazał się bardzo pomocny. Kilka lat temu pomógł nam z kredytem na zakup mieszkania. Wszystko poszło łatwo i sprawnie. Szczerze polecamy!

Dodaj opinię





Kredyty Hipoteczne
  • Mieszkaniowe
  • Na dowolny cel
  • Konsolidacyjne
  • Firmowe
Kredyty gotówkowe
  • Na dowolny cel
  • Konsolidacyjne
  • Szybka decyzja
  • Na realizację marzeń
Kredyty firmowe
  • Inwestycyjne
  • Obrotowe
  • Ze wsparciem z Unii
  • Leasing, factoring
Ubezpieczenia
  • Na wypadek śmierci
  • Od wypadków
  • Rodzinne
  • Z funduszem